Journummer JOURNUMMER
0346 154 05

VISAB blir auktoriserad partner till Belzona

  20 maj, 2016 Nyheter
Belzona Partnerskap

Vi är glada och ser väldigt positivt och långsiktigt på det nya partnerskapet med Belzona. Partnerskapet är en viktig del i företagets utveckling då vi både ser och hör behovet av att laga och ytskydda betong och stål från olika former av påfrestningar ute hos många av våra kunder. VISAB strävar hela tiden efter att vara en komplett helhetsleverantör inom sanering och skadeservice för våra kunder, och vi skall ständigt utveckla oss efter kundernas krav och behov. Det gör detta partnerskap till en väsentlig del i vår utveckling säger VISABs VD Mikael Hansen.

Belzona har ordet:

”VISAB har sedan 2016-04-01 erhållit fullständig auktorisation för att arbeta med Belzona´s material för Betong och Fastighet. För att erhålla denna typ av auktorisation krävs att företaget har erfarenhet av liknande uppdrag sedan tidigare. Att de utbildar sin personal under två dagar där arbetsmiljö, dokumentation, förarbete, applicering och efterarbete avhandlas både teoretiskt och praktiskt samt att man kan uppvisa en maskinpark för ändamålen.

Belzona arbetar genom sin utveckling och tillverkning av olika typer av kompositmaterial med att skydda stål och betong. Med mer än 80 olika typer av produkter finns lösningar för de flesta problemen där kemikalier, erosion, korrosion och slitage är ett faktum.

Vi välkomnar VISAB och deras nio certifierade tekniker varmt välkomna till Belzona.”

Om du tycker detta verkar intressant och vill veta mer eller redan har behovet av dessa produkter så kan du läsa mer under tjänsten reparation och ytskydd av betong eller kontakta oss.