Industrisanering
och service

Modern utrustning & professionella medarbetare

VISAB erbjuder sanerings- och rengöringstjänster för olika industrier och byggföretag med mera, såsom vakuumsugning, industrisanering, högtrycksspolning, blästring och tvättningar.

Vår maskinpark och utrustning är modern och tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att våra arbeten utförs på bästa sätt och med bästa resultat.

Rent utan kemikalier

En stor och viktig del i VISABs tjänsteutbud är saneringar och skadeservice av många olika slag. Vi har både kompetensen och erfarenheten samt en modern maskin- och utrustningspark för att sanera, åtgärda och förebygga oönskade skadade eller förorenade ytor.

Bland annat sanerar vi fasader, brandskador, husgrunder och ventilationssystem.

Sanering och
skadeservice

Reparation och
skydd av betong

Bäst metod för bäst resultat

En stor och efterfrågad del i VISABs verksamhet är lagningar och ytskydd av betongmaterial i alla dess former och miljöer. Syra, damm eller vatten spelar ingen roll – vi har produkter till alla ändamål!

VISAB erbjuder tjänster allt från betonglagning, bygga upp betong och rörelsefogningar till att ytskydda betongen med impregnering eller målarfärg. Tillsammans med våra erfarna och professionella medarbetare så klarar vi av de krav som kunderna ställer och kan garantera att arbetarna utförs på bästa sätt och med det bästa resultatet.

Visab erbjuder HTC Superfloor™

Vår personal har över 15 års erfarenhet och specialkompetens inom betongslipning. Vi har den utrustning som krävs för att utföra allt från HTC Superprep™ till HTC Superfloor™ men också underhållning av befintliga golv. Vi är redo för uppdrag både i krävande industrimiljöer och privata bostäder. Betonggolvet blir slitstarkt, lättstädat och vackert. Visabs utrustning är av senaste modell för att minska buller och dammspridning. Metoderna skonar miljön och är bättre för din ekonomi.

Betongslipning

HTC Superfloor - Betongslipning