Journummer JOURNUMMER
0346 154 05

Nyanställning projektledare/säljare

  16 juni, 2020 Nyheter

Västsvensk Industrisanering AB är auktoriserad leverantör åt HTC Sweden och våra kompetenta medarbetare på betongslip-avdelningen har tillsammans över 40 års erfarenhet. Utöver detta har vi nu knutit till oss Anders Olsson som projektledare/säljare.

Anders har många års erfarenhet i branschen och är väl känd – framförallt med avseende på golvlösningar och då speciellt diamantslipade betonggolv.

Vår ambition är att bredda vårt utbud genom att undersöka och bättre fånga upp behovet av våra tjänster på marknaden – i första hand inom segmentet slipad och polerad betong men också inom VISAB:s övriga tjänster på sikt. Vår målgrupp är främst kunder inom industri, lager, bygg och offentlig förvaltning.

Vi ställer självklart upp med tips och råd, produktmaterial eller förslag på kreativa lösningar.
Anders når ni på anders@visabbetongslipning.se och 0722-40 44 12

Vi är glada och ser väldigt positivt och långsiktigt på att Anders Olsson genom sin kompetens och sitt välkända namn i branschen kommer att bredda vårt utbud och vår kundkrets genom undersökning och uppföljning och på så sätt skapa långsiktiga affärsrelationer och förtroende med både nya som gamla kunder.
Mikael Hansen, VD

Kolla runt på vår hemsida vad vi kan leverera eller bara för att få tips och ideér!