Journummer JOURNUMMER
0346 154 05

Chaufför till vakuumsugbil – heltid

Nu utökar vi vår chaufförs styrka till våra sugbilar. Tjänsten finns i Falkenberg och är en heltidstjänst. Vi tillämpar 6 månaders provanställning med start omgående.

Om jobbet:
Att vara sugbilschafför på VISAB innebär att du kommer att arbeta mycket under eget ansvar och ha daglig personlig kontakt med våra kunder/beställare. Som anställd sugbilsschafför hos VISAB måste man vara kreativ, flexibel samt mycket av en problemlösare att lösa kundernas problem ute på plats på bästa sätt. Våra arbeten är ofta under tidspress och vi har jour dygnet runt. Du blir en del av ett team med god gemenskap och där alla medarbetare arbetar mot samma mål. Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete där du har mycket goda möjligheter till utveckling. Läs mer om vår tjänst vakuumsugning.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att åka ut till våra kunder och utföra alla de olika vakuumsugningsarbeten som företaget gör ute hos kunderna, att laga och underhålla utrustningen och fordonet som du tilldelats. Tjänsten omfattar även att vid behov utföra alla våra andra tjänster som vi utför till våra kunder. Efter varje arbetsdag krävs det en del administrativt arbete, t.ex. att du rapporterar in tider, vågsedlar m.m. på utfört arbete. Skiftarbete, oregelbundna arbetstider, övertid även helgarbeten samt arbeten på annan ort med övernattning förekommer.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, serviceinriktad, självgående och en flexibel lagspelare. Din profil är du är öppen och utåtriktad har en bra attityd och ett trevligt bemötande mot dina arbetskollegor och våra kunder. Du har förmågan att ta initiativ och fatta beslut för att lösa, utveckla och effektivisera ditt arbete både internt och ute hos kunderna. Du måste kunna jobba både enskilt samt i grupp. Du ska vara fysisk stark, inte vara rädd för att hugga i eller vara rädd för att få “skit under naglarna” då arbetet är fysiskt tungt och därför kräver god fysik. Du skall kunna arbeta i friskluftsmask eller i trånga utrymmen samt på höga höjder. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Erfarenhet av arbetet eller liknande arbeten meriteras och vi lägger stor vikt vid den personliga kontakten och dina egenskaper.
C-kort inkl. YKB är ett krav

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Mikael Hansen på 0346 – 467 355 eller mikael@visabsanering.se

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Visab? > Läs mer om Visab
Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten fyller du noggrant i kontaktformuläret nedan och klickar på skicka. Lycka till!


Namn *

Epost *

Telefon*

Vilken tjänst sökes?

Meddelande

Bifoga CV