Underhåll av HTC Floorsystems

Visab har den bästa lösningen för dina golv! Vi erbjuder underhåll av HTC Superfloor™  och Terazzo-golv. Den unika Twister™ metoden är hållbar och skonar miljön.

Twister™ renoverar, rengör och vårdar.

Miljövänligt och effektivt!

För att golvet ska behålla sin lyster, glansighet, styrka och utseende så rekommenderar vi att golvet underhålls regelbundet.

Twister™-systemet är den enda godkända, fungerande underhållsmetoden för HTC Superfloor™ – polerad betong.

Twister™ är ett nytt sätt att mekaniskt behandla och underhålla golv med traditionella golvrondeller med miljarder mikroskopiska diamanter. Det eliminerar också användningen av rengöringskemikalier för dagligt golvunderhåll.

För ett HTC Superfloor™ som är i dåligt skick, men inte behöver renoveras, kan Twister™ användas för att återställa renhet.

Underhåll för terrazzogolv

Terrazzo är ett helt naturligt material som består av ballast (vanligen marmor) blandad med cement.  Polerad terrazzo finns i många olika färger, så med polerade terrazzogolv kan du ge fantasin fria tyglar.

Med väl beprövade metoder kan  man åstadkommer fantastiska resultat tack vare maskinernas patenterade sliphuvuden och de unika diamantverktygen. Metoden är mycket effektiv för slipning av terrazzogolv.